WIE

"Het menselijk aspect in mijn werk is voor mij erg belangrijk."

Mijn naam is Erwinia Haime 39 jaar jong en founder van CAREribbean.
Ik ben geboren op Curaçao en getogen/woonachtig in Utrecht. Heb ook jaren in Amsterdam gewoond en gewerkt.
Mijn hart ligt in de hulpverlening. Het is altijd een passie en missie van mij geweest om anderen weer op weg te helpen en het beste bij een ander naar boven te halen.
Het menselijk aspect in mijn werk is voor mij erg belangrijk vooral om de ander te ‘’zien’’ en horen voor wie hij/zij is. Uitdagingen ga ik zelden uit de weg. Die pak ik liever met beide handen aan. Mijn oprechte interesse in de ander, maakt dat mijn coaching/begeleidingsstijl zich kenmerkt door vooral aan te sluiten bij wat de ander nodig heeft en dit ten alle tijden met open en eerlijke communicatie zien te creëren en waarborgen. Uiteraard hoort hier een vleugje humor bij, want ook humor is de beste medicijn om bepaalde hindernissen in je leven aan te gaan.

Geloof in jezelf

Ook ik heb keuzes moeten maken in mijn leven om mijn wensen en dromen na te jagen. Life events komen op je pad om ervan te leren en sterker te worden. Het vraagt bijvoorbeeld soms ook om out off the box te denken en handelen.
Waarin kan ik het verschil maken? Ik begrijp beide werelden en heb affiniteit met beide culturen. Wanneer is voor mij het doel behaald? Wanneer jij jouw pad kan bewandelen met de nodige tools en kennis, maar vooral geloof in jezelf blijft houden met de juiste mensen om je heen.